Aktuelni otvoreni treninzi


Konstruktivna komunikacija ׀ Oktobar 2017

Jednodnevni trening “Konstruktuvna komunikacija” odžaće se 20. oktobra 2017. u prostorijama H.art-a. Učesnici će imati priliku da unaprede svoje veštine postavljanja i prepoznavanja ciljeva u komunikaciji, da unaprede veštine aktivnog slušanja, postavljanja piranja, snalaženja sa teškim sagovornicima. Ključna veština koju će imati priliku da razviju, jeste prepoznavanje i primena različitih asertivnih tehnika, sa ciljem očuvanja dugoročnih odnosa sa sagovornikom.

Više o treningu Konstruktivna komunikacija pročitajte ovde (desni klik / save as)

Situaciono rukovođenje II (Experience) ׀ Novembar 2017

Zbog velikog interesovanja, H.art i Blanchdard Srbija organizuju još jedan dvodnevni trening pod nazivom Situaciono rukovođenje II (Experience), 13. i 14. novembra 2017. Učesnici treninga upoznaće se sa ovim sveobuhvatnim modelom i dobiti koristan skup alata koji će im pomoći u poslovanju.

Više o treningu Situaciono rukovođenje II (Experience) pročitajte ovde (desni klik / save as)

Razvoj zaposlenih ׀ Novembar 2017

Trening pod nazivom “Razvoj zaposlenih” održaće se 20. novembra 2017. i namenjen je svim menadžerima, rukovodiocima koji su prepoznali svoju ulogu u razvoju zaposlenih i žele o tome da nauče više. Trening je praktično orijentisan i prožet vežbama koje će učesnicima obezbediti da naučeno primene u praksi vrlo brzo nakon treninga.

Više o treningu Razvoj zaposlenih pročitajte ovde (desni klik / save as)

Aktuelni otvoreni Treninzi